автосалони

Как да изберете автокъща, от която да купите Вашия нов, употребяван автомобил?

бизнесът с продажба на употребявани автомобили у нас процъфтява. Като се има предвид факта, че възможностите на  средностатистическия българин не винаги са такива, че да може да си позволи чисто нова кола е напълно естествено за заложи на возило, което е по-изгодно, но употребявано. Колите, които влизат в страната най-честа от Германия, Испания, Италия и Франция. Фирмите, вносители на употребявани автомобили можем да подредим в три категории. Такива, които предлагат луксозни возила, които са последен писък на технологиите, средна възраст между 2 и 5 години и цени, които наистина за такъв клас автомобили доста изгодни в порядъка на 30 до 100 000 лева. Следват клиентите на возила среден клас. Това са коли, които бихме определили като масови и наистина супер изгодни, тъй като те са на възраст между 5 до 8 години и цените са изключително добри. На последно място ще подредим последната възможност за покупка на автомобили. Това са третия клас, които като че ли през последните няколко години се оказаха твърде неинтересни. Това са коли над десет годишна възраст и предлагани на цени в автокъщите от 500 до максимум 4-5000 лева.

Когато решите да си купувате употребяван автомобил първото, което правите  да определите бюджет. Когато разполагате с фиксирана или пък ориентировъчна сума то следите сайтове на няколко автокъщи с репутация на пазара за добри  изгодни предложения. Факт е, че търговците на коли втора ръка, които разполагат с достатъчен финансов ресурс имат какво да предложат на своите клиенти. Те редовно внасят автомобили и разнообразяват предложенията в уеб сайтовете си.  Прави впечатление, че водещите автокъщи в страната държат на своята репутация и имат доста добре оформени сайтове с подробна информация за внесените автомобили, цени, както и възможност за покупка на возило на кредит. Колкото повече опции и предимства се предлагат на клиентите, толкова по-голям е интереса към съответната автокъща.

Ако сте клиент и сте реален купувач имайте предвид, че една опитна автокъща, която предлага проверени и с доказано качество автомобили ще предложи и подходящата отстъпка. Но как да изберете автокъща, ако вече имате бюджет за автомобил? На първо място е важно да не залагате на дребни търговци, които правят това за хоби или просто да препечелят между другото някой лев. Такива малки автокъщи работят на доста високи печалби, което не е оправдано. Колите не винаги са преминали преглед през автосервиз, което не ви дава гаранция, че след като излезете от оградата на паркинга няма да се наложи да започнете със сериозните ремонти. Добрите автокъщи си създават репутация и бранят своето име. При тях ще ви направи впечатление изключително професионалния уеб сайт, от който наистина лъха доверие. А да направиш добро впечатление още от първата стъпка на своите клиенти има огромно значение и е предпоставка за това, че ще имате гарантирана сделка.автокъща

Българските купувачи на автомобили втора ръка са доста взискателни. Естествено всеки търси високо качество, луксозно возило, но на ниска цена. Няма как да намерите идеалното превозно средство, ако не сте готови да платите съответната за него цена. Днес приоритет се оказва, че не е само изгодната оферта, но и проверката техническа изправност на автомобила. Всеизвестно е, че много от автокъщите използват редица методи за да излъскат колите, които внасят у нас. С леко полиране на драскотините, смяна на тапицерията, превъртане на километража и други манипулации до известна степен подлъгват купувачите. Но ако наистина търсите возило, което е с доказана гаранция изберете най-добрия сайт на Автокъща Капитол. Със сигурност тук ще откриете не просто кола, а превозно средство, което с удоволствие ща карате. Капитол е символ на стандарт, имидж, репутация и респект, доверие, което е напълно оправдано и в това ще Ви уверят всички клиенти, които са избрали да купят превозното си средство именно от тази автокъща.

Автокъща Капитол разполага с два обекта, в които предлага автомобили внос от Франция и Германия. Характерно за колите, които са обект на продажба в търговските обекти е това, че всеки един е с гарантирани реални километри, проверена техническа изправност и валидни документи за регистрация. Опита и годините, през които Капитол е на пазара с употребявани автомобили е доказателство за това, че всеки клиент е важен. Ето защо безкомпромисното обслужване е гаранция за това, че грижата за автомобила означава и грижа за безопасността на клиентите на Капитол.

Най-голямото предимство, което автокъщата предлага е това, че ако не намирате идеалното превозно средство за Вас налично в двата обекта, то можете да бъдете консултирани  и да ви бъде предложен вариант, който да се достави и транспортира в най-кратки срокове от страните, от които Капитол доставя леки и тежкотоварни автомобили. Осигуряването на надежден и сигурен транспорт, застраховка на поръчания автомобил, както и съдействие при неговото регистриране са част от услугите, които служителите на автокъщата ще предложат на всеки взискателен клиент.

Ако харесате няколко возила в сайта на Капитол, но се колебаете кое да закупите то можете да заповядате в автосалоните в София или Варна и да изпробвате превозните средства. След тест драйв ще бъдете максимално убедени, че това е колата, която е предназначена за Вас. Тук ще можете да вземете не само своя личен семеен автомобил, но и да намерите идеалните превозни средства, за да разширите и подобрите своя бизнес. На сайта на Капитол можете да разгледате множеството бизнес предложения като стандартно оборудвани бусове, хладилни варианти, тежкотоварни автомобили и други, които са решението, което търсите. Най-изгодни цени, адекватно обслужване, качество и технически изправни автомобили, които преминават задължителна проверка през специализиран автосервиз. Капитол предлага висок клас леки и тежкотоварни автомобили,с които можете да сте напълно уверени на пътя.

Основно правило на автокъща Капитол е да работи само с утвърдени дилъри на конкретни марки коли от страните, от които внася автомобили. Тъй като високата оценка и добрите отзиви са важни за да се поддържа високата репутация на автокъщата тук няма да откриете стари, с технически проблеми и ненадеждни автомобили, които са потенциално опасни за клиентите.