млечни продукти

Лесно ли е да правиш бизнес като дистрибутираш млечни продукти?

Млечните продукти държат един от най-високите дялове за консумация на хранителни стоки у нас. Българското кисело мляко, сирене и кашкавал са неизменна част от българската трапеза. Но едва ли повечето потребители се замислят как тези така уважавани и вкусни стоки достигат до магазина и трябва ли търговците да спазват определени хигиенни правила. Тук мисията на дистрибуторите на млечни продукти е не само да намерят най-гъвкавото и ефективно решение, но и да предоставят качество, което да отговаря н Българския Държавен стандарт. Днес производството  и дистрибуцията са две различни бизнес зони, които си имат строги и конкретни правила. Като се има предвид, че срока на доста от млечните продукти е краткотраен и те трябва много бързо да достигнат до търговеца и от там до клиента. За целта обаче се използват и специализирани транспортни средства, които са снабдени с хладилни камери, които да поддържат вкусовите характеристики и специфики на млечните продукти.кашкавал

Във всеки един район има изявени дистрибуторски мрежи, които наистина се ползват с доверие от страна на търговци и клиенти. За цяла средна и южна България можете да се доверите на дистрибуция на млечни продукти от Загора Груп БГ. Компанията е изключително коректна и работи с едни от най-изявените производители на мляко и млечни продукти на нашия пазар. За да можете да се възползвате от гъвкавите условия, коректни и точни срокове за доставка се доверете на Загора като партньор, с който винаги ще имате добре зареден млечен щанд.

Компанията е утвърдена и разполага с опитни и квалифицирани служители, които стриктно изпълняват служебните си ангажименти. Да се поддържа висока репутация в конкурентна и динамична обстановка въобще не е лесно затова Загора Груп БГ следва стратегия за постигане на целите си като непрекъснато разнообразява продуктовата си гама, инвестира в качествени транспортни средства за дистрибуция на млечни продукти и по този начин допринася за доставянето на най-добро качество до крайния клиент. Точно инвестициите са тези, които разширяват бизнеса и възможностите на Старозагорската компания. Много коректни партньорски отношение както с производители така и с търговци, ресторанти, заведения за хранене и други са част от пътя към успеха. Разбира се, не всичко е осеяно с цветя и именно факта, че в името на доволния и добре обслужен клиент фирмата прави промени и търси нови възможности за изява като иновативни млечни продукти  техните разновидности,е мисията да се справиш с конкуренцията, да запазиш качествените кадри и да поддържаш най-колегиални и професионални отношения с партньорите.