Чън Тай Чи

Чън Тай Чи – китайско бойно изкуство, с което ще подобрите своето здраве и самочувствие

Несъмнено това, което прави изключително голямо впечатление при китайските бойни изкуства са невероятно прецизните движения. Безспорно дори и онези, които не са наясно с техниките, методите и практикуването на подобни спортове разкриват красотата и невероятната сила, която излъчват бойците. Но има такива бойни изкуства, които определено предизвикват интереса ни. Чън Тай Чи или както често можете да го срещнете като   Тай Чи е един от най-древните учения, които спомагат не просто бойците да придобият умения за самоотбрана,но са и изключително важни за изграждането на силна и устойчива психика. Независимо от това, че първоначално е създадено като бойно изкуство Тай Чи до такава степен усъвършенства своите бойци, че те се превръщат в едни от най-издръжливите на натоварване, физически здрави и уравновесени личности.Чън Тай Чи академия

Създаването на Чън Тай Чи академия е част от философията на бойното изкуство. Като се има предвид, че в света има над сто милиона почитатели на китайското учение то сами можете да си направите равносметка за това, колко е приоритетно човек да се възползва от възможността да придобие лична самоувереност, да изгради умения и да подобри здравословното си състояние. Много любопитен е също така и факта, че последователите на изкуството се радват на дълъг живот и изключително здраве. Именно поради това нес много родители водят децата си в школите по Чън Тай Чи като възможност не само да мотивират подрастващите към спорта, но и да изградят имунитет срещу най-честите заболявания.

Доказателство за приоритетите на бойното изкуство са и множеството случаи, на които ставаме свидетели по отношение на хора, които страдат от сериозни заболявания, но с практикуването на Тай Чи променят живота си на и80 градуса. Благоприятното въздействие върху сърдечно –съдовата система, опорно-двигателната дори върху емоционалното и психическо състояние на бойците е факт, който няма как бъде оспорен. Затова ако се чудите на какъв спорт да запишете децата си, как да ги мотивирате и да ги накарате да повярват в своите способности, то ето и нашето предложение – Чън Тай Чи академия. Не само изграждане на личността, но и възможност да получите наистина невероятна възможност да създадете от себе си дисциплиниран боец, който да практикува за удоволствие, самоотбрана и здраве.

Знаете ли, че създателя на академията по Чън Тай Чи  печели двубоите като почти не нанася сериозни травми на своите опоненти. Именно поради това бойното изкуство се определя като метод за самозащита, а не като средство за убиване и нараняване на противника. Учението е уповава на философски методи, които създават от бойците личности, които уважат и ценят живота.