свеж аромат

Dolce & Gabbana Light Blue – свеж полъх от морския бриз

За една дама парфюма е не просто удоволствие, а начин на себеизразяване. Това е акцента, който тя никога не пропуска, но този щрих винаги има феноменален резултат особено ако е изцяло пасващ на нейната същност. Има летни, зимни и всесезонни парфюми, които са строго специфични  и не се адаптират достатъчно добре на жени с различен темперамент. Но пък има такива като Dolce&Gabbana Light Blue, които са едно запомнящо се уникално изживяване, което може да вдъхнови и зареди с истински морски полъх. Light Blue още със създаването си преди почти 19 години създаде невероятен фурор сред почитателките на нежните аромати. При своя замисъл Dolce&Gabbana въвеждат кампания на Light Blue, предназначена за изцяло дамската категория, но шест години по-късно се появява и версия за мъже, която също е много добре приета от аудиторията. Dolce&Gabbana Light Blue

А приятния нежен аромат на Light Blue, който напомня на свеж морски бриз се дължи на перфектната комбинация от няколко важни съставки. Тръпчивата ябълка Гриин Смит, естествен кедър, сицилианска есенция от лимонова кора, бамбук, бяла роза, жасмин, кехлибар, мускус са основните нотките, чиято основна роля е да активира сетивата и да създаде едно уникално усещане за феерия и свобода. Много дами предпочита да използват Светло Синята серия на Долче и Габана през цялата година. Всъщност парфюма го позволява заради лекотата, която създава около себе си. Нежност, невероятна свежест и романтика –  така с три думи можем да опишем този уникален и завладяващ дамски аромат.

Знаете ли, че през 2007 година печели пет звезди за класация на най-желан дамски парфюм сред читателите на Ню Йорк Таймс. Това е само малка част от почетните призове, които бранда успява да спечели от създаването на феноменалния аромат до днес. Light Blue е от ароматите, които неомръзват, те са се превърнали в част от нашето АЗ и определено се считат за един от афродизиаците, на които трудно можеш да устоиш.