По дрехите посрещат, по ума изпращат – мит, или истина?

Казват, че по дрехите посрещат, но по ума изпращат. И това е толкова вярно! Но колкото и да сме начетени, ако не изглеждаме спретнато и поне отчасти в крак с актуалните за момента модни тенденции, бихме могли да се сбогуваме със симпатията на противоположния пол… Вярно е, че острият ум действа като афродизиак и на мъжете и на жените, но можем ли да разчитаме само и единствено на него ако искаме да впечатлим някой?

Ако модата не ви е основен приоритет и сте на мнение, че няма чак такова значение дали ще изглеждате добре, или не, навярно не си купувате и често дрехи. Ако това е така, следователно не се смятате за модни икони и не разчитате на визията си, когато става въпрос за флирт и спечелването на нечие сърце… А дали това е правилният подход от ваша страна и колко трябва да сте забавни, проницателни и харизматични, че нищо друго освен интелекта ви да няма значение!

привлекателен мъж

Каквото и да си говорим, визията си остава първото нещо, което хората виждат при запознанството си с вас. Ако външният ви вид е атрактивен, а вие сте и доста привлекателни, то определено ще бъдете запомнени, като дори можете да станете и обект на любов от пръв поглед… Защо не, като се има предвид че сте се постарали доста при избора на модерни аксесоари и дрехи, които да подчертават красотата ви и да ви правят различни от останалите. В крайна сметка, няма спор че всяко едно ваше старание по отношение на външния ви вид неизменно дава осезаем резултат, като не само самочувствието ви, ами и интересът към вас от страна на околните ще бъдат повишени значително!

Купете си най-модерните дрехи и аксесоари на пазара в момента и се насладете на ефекта им. Нека модата си окаже влиянието върху вас, което при всички положения ще бъде положително. Ако се чудите дали се отправите на летен шопинг, или не, няма изобщо какво да се чудите… Точно сега е моментът да разнообразите гардероба си и да внесете в него свежа промяна. Да си купим нови дрехи и аксесоари е винаги добре дошло, защото колкото и модерни облекла и модни допълнения да имаме, те все някога ще ни омръзнат и ще искаме да си вземем нови.

Относно това дали ако сме модерни, ще бъдем и по желани от противоположния пол, да, така ще е… Дори и да ви звучи прекалено материално, да сме облечени добре е супер важен фактор за това ще бъдем привлекателни, или не. Но не забравяйте и за добрите обноски и премереното чувство за хумор – те са също играят решаваща роля, за спечелването симпатията на околните!