дивани

Три правила, с които да се запознаете преди да изберете холна гарнитура за дома си

По своята специфика меката мебел е сред онези, които се избират с повече внимание. Това се дължи на факта, че освен създаваща удобство този вид обзавеждане има пряка връзка с изграждането на интериор, който да впечатляващ, изискан и провокиращ усещането за домашен уют. Затова наблюдаваме и такъв невероятен избор от мека мебел под формата на дивани, изискани фотьойли, приличащи на царски тронове, табуретки, холови гарнитури и много други. Меката мебел се характеризира с многообразие и това до голяма степен ни кара да се замислим сериозно над въпроса какъв да бъде следващия модел такова обзавеждане, на което да заложим. Идеята за холова гарнитура никак не  е за подценяване, но за да се възползваме от нейните невероятни преимущества и качества е важно да се съобразим с три основни правила:Холни гарнитури

  • Холовите гарнитури са изключително ефективно решение, на за да се разкрие техния невероятен потенциал се нуждаем от достатъчно площ. Минимум 25-30 квадратни метра е добре да бъде помещението за да се насладите на изисканите форми и облик на конструираната картина. Така, че има значение къде ще бъде поставена холовата гарнитура и дали ще успеете да извлечете пълния ѝ блясък и изисканост в дома си.
  • Освен като размер на помещението почитателите на холови гарнитури е добре да са наясно и с дизайнерските акценти на тази мека мебел. Невероятни линии, изискан стил, обрани откъм излишни орнаменти елементи – определено това са онези неща, които ни привличат в една нова и модерна гарнитура за хол. За да удовлетвори интериорното ви виждане изберете такъв стил, който да се адаптира на общата картина и концепция на домашното мебелиране.
  • Цената е следващата определяща избора и причина да заложим именно на холови гарнитури. Оказва се, че цените на тези компактни мебели са много по-достъпни и си струва да се инвестира в тях. Реално цената на една гарнитура е почти идентична с тази на по-луксозен ъглов диван, така че сами можете да прецените на кой от вариантите да заложите.