мини маса

Масите – мебелите, които не бива да подценяваме при подмяна с нови

Подмяната на мебелите е съпроводена от всеки един ремонт, независимо дали е козметичен или пък цялостен. На фона на това, че съвременната мебелна промишленост ни предлага удивителни и невероятни предложения то винаги се изкушаваме дори без причина да си купим нова маса за трапезарията, мини вариант за хол или пък дори бюро за детската стая. Необходимостта от нова мебелировка може да бъде провокирана от идеята за разнообразяване на интериора и постигане на по-модерна и елегантна визия. Ако търсите нещо изгодно, красиво и стимулиращо сетивата ви днес ви каним в онлайн магазина на ЛениСтил. Фабриката, позиционирана в Добрич предлага наистина едни от най-добрите изделия за дома, ресторанта, хотела, офиса. Идеите на дизайнерите на мебелите е да внесат елегантност в помещенията, а не просто елементи, които да запълнят празното пространство.холна маса

В публикацията ще представим разнообразието от модели маси от мебели лени стил, които освен с функционалност се отличават и с добър вкус. Подходящите детайли в обзавеждането е важно да изберем по няколко основни критерия. Тъй като масите са специфични мебели според предназначението си то първата и главна мисъл при избора на маса е да се определи каква е целта на покупката.това ще определи дали масата ще бъде трапезна, за хол или работна. А тези детайли са важни за да се стигне до следващите категории – съобразно размер, вложени материали и т.нат. И така стана ясно, че според своето предназначение масите се делят на две основни групи –трапезни и холни. Ако посетите онлайн магазина на лени стил ще видите, че за улеснение на клиентите тук наистина има две категории. Така ако се нуждаете от маса за вашата трапезария то няма да избирате от онези мини варианти, които са предназначени за декорация на хол.

Всяка една мебел си има конкретна роля в нашия дом. Именно в предназначението им, заради което ги купуваме. Трапезните маси например са изключително удобни, тъй като тук идеята е да предоставят максимален комфорт по време на приемане на храната. Не бива да бъркате бързото хранене с това, което извършваме на спокойствие у дома. при бързото хранене масите са по-високи и при тях няма нужда човек да е седнал на стол. Те са високи и на тях хранете е в изправено положение. Често тези маси са и с твърде малки плотове, което предполага, че храната основно се държи в ръка, а се ползват основно за поставяне на чаша с напитка. Съвсем различни са трапезните маси. При тяхното производство се залага на удобството и комфорта. В съвременния дом избора на трапезна маса е еталон за качество и стил. Затова стигнем ли до подбор на такъв елемент в жилището си сме особено взискателни към дребните детайли.

Сами по себе си трапезните маси са обединяващ едно семейство елемент. На закуска, обяд и вечеря си намираме повод да се съберем около трапезата и освен заради приемането на храната обсъждаме разнообразни неща от ежедневието си. Идеалната трапезна маса е онази, която наистина може да побере всички членове на семейството както и поканените гости. Вероятно това ви се струва невъзможно като се има предвид, че базата за повечето маси за трапезария са предназначени за най-много до 6 души. Но пък не бива да се пренебрегва и опцията, която дава шанс масата да побере повечко хора. Популярността на новите трапезни модели маси е в това, че имат разтегателни механизми. Много удобни и практични решения за пространства, които не са толкова големи. Редно е обаче масата да може да побере броя на гостите които сте поканили затова увеличаването на размера на плота определено ще има положителен отзвук. Преимуществата на разтегателните механизми наистина са впечатляващи. От малка квадратна масичка поучавате такава с удвоен размер на плота. Но това са само част от предложенията на Лени Стил и ако се доверите на производителя на практични  и функционални маси то определено бихте избрали още един трансформиращ се модел. Какво ще кажете да имате холна маса, която с едно движение да се превръща в трапезна маса. Колкото и странно да ви звучи това наистина това са реални мебели ,които днес се ползват. Те са абсолютен хит, който определено може да намери място и във вашия дом. Те са много практични и функционални ако дневната, трапезарията и кухнята представляват една обща площ. Ако квадратурата не е толкова голяма то определено ще имате сериозни затруднения за да обзаведете с всичко необходимо. А какво е хол без очарователна масичка? А трапезария без трапезна маса? ЛениСтил ще предостави за всяко едно пространство подходящата маса в размери, стил и дизайн, който да отговори на вашите индивидуални трапезна масапотребности. Затова не изпадайте в паника ако сте решили да подменяте мебелите си. Посетете онлайн магазина на Лени Стил и открийте вашите уникални и функционални маси. Освен с функционалност и стил те ще грабнат вниманието ви и с удивително ниските си цени. А както знаем българина винаги прави подбор на предложенията основно по финансов признак. И така за да е напълно ефективна и изгодна покупката на маса се запознайте с най-добрите предложения от категорията мебели „маси“ от каталога на добричкия производител.

Да, масата не е просто мебел, която да запълни определена площ в дома ни. Тя е съвкупност от култура, навици, интереси. Не само се храним на масата, ползваме я като декоративен елемент или работна площ. Тя е детайл, който придава завършеност в интериора и наистина има с какво да ни впечатли. Перфектната маса съществува и сме убедени, че ще е откриете в онлайн магазина за мебели ЛениСтил. Стандартни, ексцентрични, практични – те са тук и ви очакват. лесно е да поръчате избрания модел без дори да се налага да правите излишни действия. Онлайн побирате и заявявате своята нова маса. Доставката е в максимално кратък срок за да можете да мебелирате по свой собствен вкус и идеи.