Защо да влагаме в обзавеждането на коридора в дома си?

Всяко нещо си има своето начало. И ако за семейството това е любовта между мъжа и жената, то за дома това е коридорът. Той е входа към Вашия дом и при всички положения трябва да е красив. За да имате след това желание да продължите да пристъпвате към останалите налични в дома Ви стаи, а и гостите Ви да останат очаровани от интериора във Вашето жилище!

антре

Предвид многото магазини за мебели, които са на разположение в наши дни, не би било никак трудно да обзаведем дома си така, че когато сме в него, да се чувстваме на седмото небе. Да не искаме да го напускаме нито за миг, или пък да изпитваме негативни усещания, излегнали се на дивана в хола си, например. И да, наистина има много места, от които можете да си купите ново обзавеждане, но онези които наистина си струват, се броят на пръсти. Няма смисъл да ги изброяваме всичките, а ще цитираме само един – Мебели1!

Навярно сега си мислите, че всички Мебели за коридор са еднотипни и няма какво толкова да му мислим, когато ги избираме. Но това не е така и сега ще Ви кажем защо… Защото всеки коридор е с различна площ и въз основа на това ние подбираме и най-подходящите мебели. Онези, които перфектно биха паснали на неговата квадратура и които ще направят началото на дома ни красиво, стилно и функционално. Звучи лесно и е наистина така, особено ако се доверите на Мебели 1 и предложенията в този страхотен магазин за интериор!

В коридора можем да поставим следните мебели: закачалка, шкаф за обувки, а защо не и дори малък гардероб, или по-голям, в зависимост от наличното място. Можем така да обзаведем тази част от дома си, че когато се намираме в нея, да ни е приятно и дори да се захласнем. Да не ни се иска да пристъпваме по-напред и да искаме да си останем в антрето, което е толкова красиво и модерно, че не можем да му се насладим…

В магазин Мебели 1 има точно такива мебели – красиви, стилни и дори и евтини. Модели, които отговарят напълно на съвременните интериорни тенденции и които ще направят ежедневието на всеки много по-комфортно и приятно. Ако имате подходящите мебели, в които да нареждате обувките и връхните си палта, удобството за Вас ще е много по-голямо, отколкото ако не разполагате с такива. Ако вместо това имате стари и нефункционални мебели, които не служат за абсолютно нищо и които е добре да смените час по-скоро!