Покупката на нова секция – предизвикателство за всеки дом

Както при всичко, което ни заобикаля и при мебелите има много голямо значение дали модела е стари демоде или пък съобразен с тенденциите на пазара. Що се касае за избор на секция за дома ни определено сме подложена на истинско изпитание за да откриете това ,което не само да пасне на индивидуалния ни интериор, но и да е в крак с модата. Това, което прави впечатление днес е, че наистина по отношение на моделите 2018 се забелязва една изчистеност и минималистичност. Това определено допада на потребителите не защото секциите не заемат твърде много място, но и сякаш са наистина декориращия елемент, с който да се създаде интериора такъв какъвто ни харесва. Прави линии, ниска долна холни секции 2018 моделичаст,елегантно излъчване – това със сигурност търсите и вие за вашата дневна, гостна или хол. А мебели ЛениСтил наистина знае как да ви накара да обзаведете като истински дизайнери и декоратори, защото многообразието от модни и съвременни секции определено е впечатляващо. За къща, малък или голям апартамент холните секции от каталога за 2018 са удивителни и адаптивни. Вече ги няма онези тромави и огромни мебели,с  които е трудно да се разминете. Вероятно вашите родители са ползвали секциите си като дрешници, а витрините са били пълни с чаши за чай, кани, стъклария за аперитив и други. Днес модерния човек държи всичко това на местата им, а не в хола, където кани гостите си. Секцията в съвременния си вариант е много по.обрана и изчистена и наистина може да внесе стил, а не тромавост и затормозеност в атмосферата. Именно поради това днес обръщаме специално внимание на избора на секция и това какви са модните тенденции през тази година. И тъй като всеки дом си има своята специфика и обитателите му имат предпочитания към цветове, дизайн и стил, то в онлайн магазина на ЛениСтил ще откриете от универсални, разчупени до доста нестандартни модели секции, които да допринесат за обзавеждането на вашето лично и уютно местенце за почивка.

На какви характеристики трябва да отговарят новите  секции за всекидневната ви? Въпросът определено е важен, особено ако имаме специални предпочитания. Строителството на жилищни сгради днес е съобразено основно с това, че трябва максимално да се усвои един терен. Това на практика създава доста странни форми на стаите, те са малки, тесни и са трудни за обзавеждане. Ето, че пред производителите на мебели има още едно предизвикателство – да предложат най-добрите варианти за това да се създаде съвършения модел секция, който да се адаптира към всеки контур. Стандартни, модулни, мини, разчупени – всъщност тук избора е повече от огромен. И вашата всекидневна наистина ще изглежда така както сте си я представяли – моделно и стилно обзаведена. Обикновено, когато купуваме такава специфична мебел за жилището си си правим анализ на изискванията, на които трябва да отговаря секцията ни. На първо място е важен стила – задължително във всекидневната трябва да има приемственост и синхрон. Все пак тук прекарваме не малка част от времето си и на всеки член от домакинството трябва да му е комфортно.секциите се ползват като място, където аранжираме мултимедийните устройства като плазмен телевизор, система за домашно кино, ауиоуредба и други. Затова нейния дизайн определено трябва да бъде съобразен с интериорните дадености и специфики. Затова не само размера, стила, но и всичко останало, което присъства в помещението трябва да вземем в предвид, когато купуваме нова мебел. За да няма изненади доста от клиентите залагат на така наречените стандартни модели секции. Те са супер изчистени с доста малки размери и освен това наистина имат удивителната способност да се адаптират както в малки, така и в доста по-просторни стаи. И не само това, но те не се натрапват като присъствие и определено имат какво да дадат на интериора със своето неповторимо излъчване. Това, което прави впечатление е, че доста от моделите разполагат с ЛЕД осветление. ще кажете – защо пък осветление на такава малка секция? Всъщност е доста целенасочена тази екстра, тъй като вечер тя има оптическо значение да това да направи помещението доста по просторно. По същата причина се използват и лакираните повърхности, които имат има функцията на почти огледални способности и така играят със светлината и създават усещането за пространственост и обем.модерни секции

Не по-малко атрактивни от стандартните сити модели са и така наречените модули за всекидневна. Тук спецификата на варианта холни секции е в това, че наистина имате пълна свобода за действие. Няма нужда да се съобразявате с това дали колоната в хола няма да пречи на разполагането на цялостната мебел, тъй като модулните елементи са доста адаптивни и ги разполагате в пространството според предпочитанията си. Много потребители залагат на системите от модули и по една доста актуална причина – цената. Това е така, защото на практика избирате и купувате само онези модули, които реално са съпоставими към вашата обстановка. Например можете да изберете основен модул и още два, които да бъдат монтирани на стената, а не да сте принудени да взимате цялата мебел и да плащате твърде висока цена. Така, че в обобщение можем да изброим най-големите предимства на модулите за всекидневна и хол – те са изгодни, адаптивни и създават уникални композиции. Какво повече ви трябва за да направите гостната стая прекрасна и уютна. Действайте още сега, защото ЛениСтил наистина разполага с прекрасни и впечатляващи предложения, на които трудно ще устоите. Няма нужда да харчите повече отколкото е нужно, защото най-добрите оферти са вече тук. Секциите са един от важните детайли в едно жилище, тъй като не веднъж сме казвали, че те са обединителя в интериора и душата на хола. Затова е определящо какъв модел ще поставите в центъра на помещението и как ще аранжирате този важен кът. А модулите са прекрасен избор за обзавеждане не само за всекидневната. Те са доста практични при покупката на мебели за спалня, коридор, детската стая и даже кухнята. С модули се обзавежда изключително приятно и бързо, а освен това и цената наистина е повече от добра. Влезте ролята на интериорен дизайнер и създайте креативен и вдъхновяващ стил в жилището си. С модулните системи на ЛениСтил е лесно и забавно. Трябва ви само малко въображение. Пожелаваме Ви успех!