Мода, слънчеви очила и още нещо!

Една от вечните теми, които вълнува всички нас е модата… Навярно всеки от нас се стреми да изглежда винаги в крак с най-новите тенденции в облеклата и аксесоарите, но малцина успяват да постигнат наистина впечатляваща визия!

Какво е нужно, за да изглеждаме атрактивно, но в същото време стилно и елегантно? Въпрос на усет към модата ли е това, или просто трябва да купуваме скъпи и луксозни стоки? Нужно ли е да разполагаме с голям бюджет, за да бъдем неотразими в нашето ежедневие, или както се казва, всичко е на късмет – да попаднеш на точния магазин и да „уцелиш“ някоя страхотна разпродажба, която известен бутик е обявил?морска почивка

Всички си задаваме тези въпроси и доста често срещаме трудности при избора на дрехи и аксесоари. Но защо? Защо не рядко изпитваме затруднения впускайки се в бленувания шопинг маратон, предвид изобилието от всякакви стоки на пазара? Нали всяка дама мечтае именно за това – да прекара целия ден в някой търговски център и да се прибере с куп нови неща у дома!!

С днешната статия бихме искали да ви дадем някои полезни насоки свързани с пазаруването, като ще акцентираме най-вече върху аксесоарите… Фокусът на нашата тема ще са слънчевите очила и какви ще бъдат модните тенденции за лято 2017! Наред с това, ще се опитаме да ви улесним в пазаруването, давайки ви интересни трикове и съвети – изпробвани и приложени лично от нас!

Зимата е вече само спомен, а лятото тепърва предстои. Слънчевите дни са вече в изобилие и всички са щастливи от този факт. Времето, в което ще се запътим към плажа е съвсем близо, но дали сме достатъчно подготвени за това? Имате ли всичко необходимо, за да посрещнете летен сезон 2017, или всъщност тепърва ви предстои да „ъпдейтнете“ вашия гардероб… А слънчевите очила – помислихте ли и за тях?

Всеки следващ летен сезон ни изненадва с нови, модни попълнения. Както при дрехите, така и при аксесоарите ще забележите някои новости – различни модели, цветове и др. Оригиналните очила също следват своя собствена, модна линия и ако миналото лято са били модерни един вид очила, то тази тенденциите могат да бъдат съвсем други! Какви са те, ще разберете ако останете с нас!

Ако надникнете в света на висшата мода, бихте могли да останете безмълвни от това, което ще видите… Моделите, които световноизвестни дизайнери за измислили напомнят за някой фантастичен филм и по-скоро за Междузвездни войни, като да заложите на някои от тези модели, би било доста дръзко и смело решение от ваша страна! Все пак, ако обичате да експериментирате и не се притеснявате да демонстрирате ексцентричност, давайте смело и бъдете различни! С модели като извънгабаритните, слънчеви очила, или тези във футуристичен стил, без капка съмнение вие ще бъдете обект на съзерцаване разхождайки се из града. Всъщност това не е никак лошо, нали J.

Нека сега обърнем внимание на малко по-класическите модели слънчеви очила, които по нищо не приличат на споменатите по-горе, но и в никакъв случай не отстъпват по атрактивност и красота! С идването на пролетта и с предстоящото лято, известните марки са вече готови и с новите си колекции. Разнообразието е голямо и преди да закупим идеалните за нас слънчеви очила, можем да изгубим доста време в обикаляне от магазин в магазин!

Имайте предвид, че тази година тенденциите в слънчевите очила не се различават драстично с тези от изминалата… Ако предното лято сте си купили очила в котешка форма, съвсем спокойно можете да ги носите и тази – отново ще бъдете модерни, но има и малка вероятност те да ви омръзнат! Разнообразете асортимента си от слънчеви очила и купете такива с кръгла форма – хита на сезона и може би и на следващия. Ако смятате, че очила с такава форма биха ви подхождали, не се колебайте да заложите на тях… Различни и атрактивни – вие ще изглеждате точно така, носейки слънчеви очила с кръгла форма! И малко допълнение – този вид очила са били изключително модерни и през 70-те години… Как мислите, не е ли доказателство това, че всяко ново е забравено старо!

Модата безсъмнено е един непрестанен кръговрат и доста често отминали тенденции в дрехите и аксесоарите се завръщат с пълна сила и в наши дни – леко променени и с нотки на съвремието, повечето нови модни тенденции пазят духа на изминалите години!

Още един пример за това, че миналото винаги присъства по някакъв начин и в наши дни са слънчевите очила тип Авиатор! Преди десетилетия, този вид очила са били част от униформата на пилотите, но в наши дни са предпочитан аксесоар от милиони хора! Тъй като тяхната форма е универсална и подхожда както на мъже, така и на жени, слънчевите очила Авиатор се считат за унисекс модел и биват носени и от двата пола. Тук, единственото на което трябва да обърнете внимание е какъв размер ще подхожда на вашето лице и също така, какви цветове предпочитате!

Елегантните дами и господа трябва да заложат на луксозни слънчеви очила – с изчистени и стилни форми… Представителките на нежния пол могат да подчертаят своята делова визия чрез слънчеви очила с квадратна, или котешка форма. И в двата случая, ефектът който очаквате ще е налице – ще изглеждате шик и ще демонстрирате класа! Да закупите този вид очила носи редица предимства. Едното от тях е, че в повечето случаи изчистените линии и семплия дизайн позволяват да ги съчетаете с всякакъв вид облекло – както с делово, така и с по-спортно. Дерзайте!

В заключение бихме искали да кажем, че модата е изкуство и всеки трябва да му се наслади… Феерията от цветове, уникалните модели и красотата, която можем да видим присъствайки на някое модно ревю на известен дизайнер би било истинско удоволствие за нашите сетива. Независимо от това дали се вълнувате от дрехи, или аксесоари като слънчевите очила, всяко пазаруване трябва да ви носи радост и да ви помогне да релаксирате. Основния съвет, който бихме искали да ви дадем преди да закупите каквато и да е стока, е на първо място да се убедите, че тя ви подхожда! Дори и определен вид аксесоар да е страшно модерен в момента и дори и да сте забелязали, че е носен от стотици хора, ако той не ви подхожда – не-го-купувайте… Вложените средства няма да си заслужават, а вие рискувате да изглеждате нелепо. Никой не би искал това, нали ?