внос на коли

Автокъщи привличат клиенти с услугата внос на коли по поръчка

За да се справят с конкуренцията не са малко автокъщите у нас, които предоставят на своите клиенти доста иновативни и гъвкави условия. Обикновено това са покупка на автомобил втора ръка на изплащане, но не липсват и такива, които предлагат и внос на коли по поръчка. Идеята е не просто до се хване всеки потенциален клиент, а максимално да бъдат покрити и удовлетворени неговите изисквания по отношение на намирането на идеалния за него автомобил. Както знаете над 80 % от колите, които се продават у нас са внос и никак не са малко търговците, които успешно развиват такава дейност. На за да си наистина конкурентен на пазара и да провокираш интереса на потребителя то определено имаш не леката задача да предоставиш услуга, която се разграничава от тази, която предоставят останалите ти колеги в бранша. Затова с възможността клиента сам да избере колата, която желае се дава реален шанс той да получи уникално превозно средство, което да покрие в максимална степен неговите очаквания. Така с опцията внос на коли по поръчка се превръщате в един добър търговец, който предлага нещо различно от масовите употребявани автомобили.кола по поръчка

Характерно за тази новост е преимуществото да ползвате не просто наличните в българските автокъщи коли, а сами да изберете онази, която ви е впечатлила. Един от автосалоните у нас, които наистина се считат за добри търговци са Капитол. Автокъщата от години предлага на своите клиенти тази възможност за внос на кола по поръчка, тъй като работи успешно с много свои партньори в Европа. По този начин клиента, който е решил да закупи употребяван автомобил има шанса да избира от много повече възможности, отколкото да се ограничава само с тези, които има в българските автокъщи. Възниква обаче въпросът за това как се купува кола само по снимка и текстово описание. Всъщност в това се състои ролята на автокъщата, която предлага подобна услуга по поръчка. От Капитол разполагат с експерти,които ще направят оглед на избрания от вас автомобил, ще извършат технически преглед и ще извършат пълен информационен анализ по отношение на това дали превозното средство отговаря на вашите критерии за външност, техническа изправност и т.нат. Характерно за услугата внос на коли по поръчка е в това, че можете освен да подберете от дилъри, партньори и дори физически лица съответния автомобил от Капитол предоставят и доставка на колата до България. Така имайте предвид, че спестявате страшно много разходи, които ако самостоятелно се налага да направите определено биха били в троен размер. Така с ползването на тази опция за внос на коли по поръка не само, че получавате мечтания автомобил, но освен това спестявате и пари.

Като утвърден търговец, който разполагат с изключително атрактивни предложения за своите клиенти от Капитал дават още една възможност на почитателите на луксозните автомобили. Ако нямате време, което да губите в търсене на перфектното возило можете да предоставите на професионалистите от Капитол вашите изниквания по отношение на търсения автомобил. Определете марка, цвят, технически характеристики, екстри и дори бюджет и експертите ще се постараят да открият за вас най-доброто решение. Независимо от това дали искате да си подарите луксозен автомобил или пък средствата, с които разполагате са ограничени от Капитол ще предложат няколко варианти, от които да изберете онзи, който е най-близък до вашите предпочитания.  Защото за да си професионалист и да си конкурентен на пазара е важно да отговориш на всеки каприз и изискване на своя клиент. А от Капитол знаят, че за да удовлетворят критериите на потребителите е нужно да предложат креативни и иновативни варианти като внос на коли по поръчка. Затова освен автокъщите в София и Варна през 2018 фирмата разшири своя потенциал и отвори нов, модерен авосалон в Германия. Така още по-бързо се постига максимална удовлетвореност на всеки клиент.